Átigazolási hírek

2024.08.02. 10:31

A DVSC hamarosan bejelentheti a brazil játékos érkezését

Az egyik kazah hírportál már tényként közli, hogy Victor Braga a Lokiban folytatja pályafutását. A játékos Hamzat Ojediran vagy Christian Manrique helyett érkezhet a DVSC-hez.

Haon.hu

Victor Braga Debrecenbe szerződhet?

Forrás: Victor Braga/Instagram

Mint korábban beszámoltunk róla, Victor Braga személyében egy brazil középpályás iránt élénken érdeklődött a DVSC, a legfrissebb hírek szerint pedig a játékos érkezését hamarosan be is jelenthetik Debrecenben. Mint azt a Lokomotivblog egyik olvasója kiszúrta, a meta-ratings.kz csütörtökön már tényként közölte, hogy Braga szerződést kötött a Lokival, amelyről a futballista egyik korábbi klubjának, az Ordabasy-nak a szurkolói Instagram-oldalán is olvashatunk. 

DVSC, átigazolás
Victor Braga a Zhetysu dresszét DVSC-mezre cserélheti
Forrás: Victor Braga/Instagram

Victor Braga eddigi statisztikái:

  • Ordabasy: 31 mérkőzés 
  • Maktaaral: 25 mérkőzés, 1 gól, 1 gólpassz
  • Zhetysu: 15 mérkőzés

Vajon ki helyére igazolhat a DVSC-be?

A DVSC-ben a belső középpályás poszton a legutóbbi szezonban Hamzat Ojediran, Szuhodovszki Soma, Dusan Lagator, Christian Manrique és Sztefan Loncsar kapott lehetőséget. Utóbbi futballista játékjogát a klub már értékesítette a nyáron, de mint megírtuk, a nigériai és a spanyol légiós is hamarosan távozhat, akiket már csak a létszám miatt is pótolni kellene. A horvát Neven Djurasek az előző héten ugyan aláírt a Lokihoz, ám az utolsó, Karcag ellen vívott felkészülési mérkőzésen megsérült, és körülbelül egy hónapig biztosan nem számíthat rá Szrdjan Blagojevics vezetőedző. 

Minden jel arra utal tehát, hogy Victor Braga érkezését hamarosan be is jelentheti a DVSC, a klubnál minden bizonnyal már csak az utolsó papírokra várnak.

Victor Braga korábbi megmozdulásiból egy összefoglaló videó:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában