Helyi sport

2024.09.03. 13:01

Több DVSC játékost is a forduló legjobbjai közé választottak

A ZTE elleni parádés mérkőzés után a DVSC keretéből több játékos is bekerült a forduló legjobbjai közé.

Haon.hu

Hátrányból fordítva, nagyot küzdve és jól futballozva nyert a Loki a ZTE ellen (3-1), ennek megfelelően több DVSC-játékos is bekerült a 6. forduló legjobbjai közé – számolt be róla kedden a dvsc.hu. Mint írják, a csakfoci.hu-nál Ferenczi Jánost, Szécsi Márkot és Dzsudzsák Balázst is a hét csapatába jelölték, míg a legjobb cserének Brandon Dominguest választották.

A ZTE elleni parádés mérkőzés után a DVSC keretéből több játékos is bekerült a forduló legjobbjai közé
A ZTE elleni parádés mérkőzés után a DVSC keretéből több játékos is bekerült a forduló legjobbjai közé
Forrás: dvsc.hu

A Sofascore-nál a gólt és 2 gólpasszt jegyző Dzsudzsák Balázs maximális, 10-es (!) osztályzatot kapott, az M4 Sportnál 6. forduló legszebb találatának Brandon Domingues gólját választották, amire az augusztus hónap legszebb gólja versenyben is lehet szavazni.

A Nemzeti Sportnál Batik Bence és Dzsudzsák Balázs került be a hét csapatába. Szintén nagy elismerés, hogy Vajda Botondot választották meg a legjobb 21 éven aluli játékosnak az OTP Bank Ligában a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) éves szavazásán. 

A HLSZ hétfői, etyeki díjátadó ünnepségén Horváth Gábor, a HLSZ főtitkára kiemelte, hogy a szervezet idén már 34. alkalommal szavaztatta meg tagságát a legutóbbi bajnoki idény legjobbjairól. Horváth hozzátette: szervezetük a férfi jelöltek listájának összeállításában többek között egykori szövetségi kapitányok, aktuális HLSZ-elnökségi tagok, egykori HLSZ-elnökök, valamint a férfi NB I-es és NB II-es csapatok csapatkapitányainak és edzőinek közreműködését kérte. Ezt követően csaknem ezer profi futballista hat férfi és női kategóriában voksolhatott, posztonként öt személyre. A legjobb 21 éven aluli futballistának a DVSC tehetségét, Vajda Botondot látták a társak.

HLSZ VÁNDORKUPA
– a legjobb 21 éven aluli játékos
1. helyezett: Vajda Botond (DVSC)
2. helyezett: Lisztes Krisztián (Ferencvárosi TC)
3. helyezett: Gruber Zsombor (Puskás Akadémia FC/ZTE FC)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában