Kézilabda

2024.09.02. 17:35

Kácsor Gréta és Elinore Johansson is lejátszotta első tétmeccsét az új csapatában

A svéd kézilabdázó együttese, a Metzingen csak egy félidőn át volt pariban ellenfelével a német szuperkupa döntőjében. Kácsor Gréta az első román bajnokiján négy góllal járult hozzá a Beszterce skeréhez.

Tóth Huba Elemér

Kácsor Gréta négyszer volt eredményes

Forrás: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud/Facebook

Mint korábban beszámoltunk róla, a DVSC Schaefflertől idén nyáron távozó Kácsor Gréta az olimpiát követően bemutatkozott új klubcsapatában, a román CS Gloria Bistrita együttesében, amely egy felkészülési tornát is megnyert. A magyar válogatott játékos múlt héten már a bajnokságban is megmérettette magát. 

Kácsor Gréta
Kácsor Gréta megköszönte a szurkolóknak a biztatást
Fotó: VaBit / Forrás: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud/Facebook

Kácsor Gréta négy gólt lőtt az első román bajnokiján

A Bajnokok Ligája-résztvevő besztercei gárda a CS HC Zalau ellen hazai pályán 28–20-ra nyert, a balátlövő Kácsor öt kísérletből négyszer volt eredményes.

A Bistrita következőnek kedden a vereséggel rajzoló Buzaut látja vendégül.

Elinore Johansson (jobbról a negyedik) már a Metzingent segíti
Forrás: Metzingen/Facebook

Elinore Johansson a német szuperkupában játszott

A Lokinál nem jöttek be a számításai Elinore Johanssonnak, így a svéd sportoló a Metzingenhez igazolt. A csapat múlt hétvégén a Ludwigsburg (tavaly a klub még Bietigheim néven szerepelt, a BL-ben Debrecenben nyert, de aztán Szilágyi Zoltán alakulata visszavágott) ellen a német szuperkupa-döntőben meccselt. 

A szoros első félidő (15–14 a Ludwigsburgnak) után csak nyílt az olló, 32–24 lett a vége. Elinore Johansson a találkozón ugyan lehetőséget kapott, de a klub tudósítása szerint góllal nem tudta segíteni az új alakulatát.

 A Metzingennél nem túl sok idő lesz a sorok rendezésére, hiszen a német bajnokság a héten kezdődik.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában