Összefoglaló

2023.10.08. 09:08

Nagyhegyesnél kukoricacsutka, Újfalunál falevél gyulladt ki

De balesethez is vonultak szombaton a hajdú-bihari tűzoltók. Ügyeleti hírek.

Haon.hu

A Teleki és a Haláp utca kereszteződésében történt a tűzeset

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Szombaton foltokban égett a kukoricatarló Püspökladány közelében, a 4-es számú főút mellett. Az esethez a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti jelentésében.

Létavértes és Debrecen között két autó ütközött össze. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat mindkét jármű utasait kórházba szállította.

Hajdúhadházon egy tízméteres fa egyik nagy ága hasadt le, és a közúti forgalmat veszélyeztette. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Kora este tíz négyzetméteren kukoricacsutka égett Nagyhegyes közelben. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók puttonyfecskendővel avatkoztak be. 

Az árokparton falevelek égtek éjszaka Berettyóújfaluban, a Nefelejcs utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában