Sziréna

2024.08.27. 14:21

Rendőrök várták a peches betörőt egy debreceni mobilbolt előtt

Egy járókelő kiszúrta, hogy matatnak az üzletben, és hívta a 112-t. Az eset július közepén történt, a rendőrök most fejezték be a betörés ügyében indított nyomozást.

Haon.hu

Egy debreceni mobilboltot túrt fel az elkövető

Forrás: police.hu

Július 13-án éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy betörés történt egy debreceni üzletben. A járőrök azonnal odasiettek, és a helyszínen elfogtak egy 39 éves hajdúhadházi lakost. Mint kiderült, a férfi beütötte a mobilbolt üvegajtajának egy részét, azon bebújt, és értékek után kutatott. Pechjére egy arra járó észrevette, majd tárcsázta a 112-es segélyhívót – számolt be a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság.

Peches volt, azonnal lebukott a hadházi férfi a betörés után
Peches volt, azonnal lebukott a hadházi férfi a betörés után
Forrás: police.hu

Az egyenruhások perceken belül kiértek, és a bejáratnál megbilincselték a tolvajt. Előállították, kihallgatásán beismerő vallomást tett. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában