A nap legfontosabb anyagai

2024.08.21. 21:00

Életveszélyes sérüléseket szerzett egy vonaton ugráló fiú a berettyóújfalui állomáson

Megdöbbentő balesetekről és a virágkarneválról szólt a szerdai nap. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a vonatok tetején ugráló fiút

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Vonatok tetején ugrált néhány fiatal Berettyóújfaluban, egy 15 éves fiút áramütés ért, életveszélyes sérülésekkel a helyi kórházba, majd a nagyfokú égési sérülései miatt további ellátásra egy másik egészségügyi intézménybe szállították. A berettyóújfalui állomáson vasárnap történtek miatt a MÁV újra felhívja a figyelmet a felelőtlen viselkedés veszélyeire.

Több gyermek is megsérült egy balesetben az M3-as autópályán, Polgárnál. Az árokba borult autó utasaihoz több mentőegységet és mentőhelikoptert is riasztottak.

Augusztus 20-án véget ért Debrecenben a 6 napos karneváli hét. A programsorozatot kedden a Debreceni Virágkarnevál esti felvonulása, majd a Bagossy Brothers Company Kossuth téri koncertje zárta. Mészáros Rékát, a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjét szerdán kérdeztük, hogyan értékeli az elmúlt napok eseményeit.

Az augusztus 20-i felvonuláson kérték meg az egyik tánccsoport felkészítő tanárának a kezét. A Haon a menyasszonnyal beszélt telefonon a megismerkedésükről, a lánykérésről és az ifjú pár jövőbeli terveiről.

Egy halom pénz ütötte a markát egy szerencsés tippmixesnek Balmazújvároson. Az augusztus lehetséges Tippmix-császára jól gondolkodott, amikor a kombinált fogadás mellett döntött.

Újabb részletek derültek ki a több százmilliós debreceni ingatlancsalásról, a gyanúsítottak nemcsak jóhiszemű áldozataikat használták ki, hanem többeket hajléktalanná tettek, másokat pedig éveken át egy kunyhóban tartottak.

Gyönyörű lovak, szarvasmarha és egyéb nagy testű haszonállatok megműtésével foglalkozik a hajdúsági fiatal nő. Nagy Anna állatorvos nevéhez fűződik a Kincsem Állatkórház Hajdúböszörmény területén, melyet több száz kilométerről érkező páciensek is sűrűn látogatnak.

Ajánljuk még:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában