Összefoglaló

2024.08.18. 10:07

Útra dőlt fához, vezetékre szakadt ághoz is vonultak a tűzoltók Hajdú-Biharban

Hajdúszoboszlón egy klíma kültéri egysége gyulladt ki szombaton. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Szombat reggel egy klíma kültéri egysége égett Hajdúszoboszlón, a Hőforrás utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, az áramtalanítás után – olvasható a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

Lehasadt faágakat vágott le a katasztrófavédelem Debrecen több pontján is
Lehasadt faágakat vágott le a katasztrófavédelem Debrecen több pontján is
Forrás: illusztráció / Napló-archív

A száraz avar és gaz égett a vasúti sín mellett Biharkeresztesen. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Lehasadt faágakat vágtak le a tűzoltók Debrecenben, a Nagyerdei körúton és a Németh László utcában is. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel dolgoztak. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat is fa miatt riasztották szombaton. A közútra dőlt fát kellett eltávolítani, mert az a forgalmat akadályozta. Fülöp külterületére pedig a nyíradonyi egység vonult, ők vágtak le egy nagy faágat, mert az a villanyvezetékre szakadt.

Tiszavasváriban, az Erdő utcában háromszáz négyzetméteren égett a gaz és a szemét, melyet a hajdúnánási hivatásos tűzoltók oltottak el két vízsugárral.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában