Tragédia

2024.08.26. 12:43

Sokkoló felvételeken a debreceni vonatközlekedést is befolyásoló halálos baleset – fotókkal, videóval

A sofőr életét már nem tudták megmenteni. A sokkoló felvételeket a Tények tette közzé.

Haon.hu

A látvány sokkoló volt

Forrás: Facebook / Szilágyi Szilveszter

Mint arról vasárnap délután beszámoltunk, a Munkács, Záhony felől a Nyugati pályaudvarra tartó Latorca InterCityvel (IC 33) ütközött egy autó Cegléden, a Budai út megállóhely közelében található átjáróban, amely miatt a debreceni vonatoknál is nagy késésekre kellett számolni. A Tények megírta, hogy a tragédia egyik szemtanúja szerint a férfi az ütközés előtt leszakította a sorompót is, majd a vonat több száz méteren át tolta maga előtt a kocsit, míg végül teljesen maga alá gyűrte.

Sokkoló felvételek érkeztek a tragédiáról
Sokkoló felvételek érkeztek a tragédiáról
Forrás: Donka Ferenc-archív

Információik szerint az ütközés után a vonat mintegy 370 métert tolta maga előtt a kocsit, mire megtudott állni. Az autóban egyedül ülő 27 éves férfit csak a tűzoltók tudták kiemelni a roncsok közül, aki a helyszínen életét vesztette.

Az autó felismerhetetlen lett az ütközés után
Az autó felismerhetetlen lett az ütközés után
Forrás: Donka Ferenc-archív

A katasztrófavédelem vasárnapi tájékoztatása szerint a helyszínre a város hivatásos tűzoltói érkeztek, akik azonnal megkezdték a műszaki mentést, a sofőr életét azonban már nem tudták megmenteni.

A sofőr életét nem lehetett megmenteni
A sofőr életét nem lehetett megmenteni
Forrás: Donka Ferenc-archív

A helyszínelés hajnalig tartott, hétfőn már újra menetrend szerint járnak a vonatok.

Frissítés: hétfő délután előkerült egy videó is a balesetről. A ceglédi városi televíziónak beküldött nézői felvételen azt látni, ahogy a vonat több száz méteren át maga előtt tolja a személyautót.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában