Engedély nélkül

2 órája

Újabb szökés, hárman léptek le a Debreceni Javítóintézet kirándulásáról

Egy tanodai kirándulásról távoztak engedély nélkül szeptember 18-án. A Debreceni Javítóintézet igazgató haladéktalanul elrendelte a fiatalok körözésének kezdeményezését.

Haon.hu

A napokban a Hajdú Online arról értesült, hogy hárman megszöktek a Debreceni Javítóintézetből. Megkerestük az intéztet, mint azt Kocsis Éva igazgató megerősítette, szeptember 18-án a Debreceni Javítóintézet tanodai kirándulásán három növendék engedély nélkül távozott.

Hárman szöktek meg Debreceni Javítóintézet tanodai kirándulásáról
Hárman szöktek meg Debreceni Javítóintézet tanodai kirándulásáról
Forrás: Google Maps

 Az igazgató haladéktalanul elrendelte a fiatalok körözésének kezdeményezését, továbbá rendkívüli eseményként jelentette a történteket a fenntartó felé. 

Az egyik fiatalt 48 órán belül a rendőrség elfogta és a javítóintézetbe visszaszállította. A másik két fiatalt a rendőrség továbbra is keresi – tájékoztatott. 

Egy másik fiút is a rendőrség vitt vissza a Debreceni Javítóintézetbe

Szeptember elején is volt egy szökés az intézetből, akkor elfogatóparancsot adott ki a törvényszék egy 14 éves fiúval szemben, azonban hamar visszakerült a javítóba. A rendőrök szeptember 12-én fogták el a fiút, akinek korábban azért kellett javítóintézetbe mennie, mert megkéselt egy kiskorút Hajdúhadházon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában