Videóval

2024.09.12. 19:33

Szagot foghatott egy nyomkereső kutya? Új részletek a hajdúböszörményi feleséggyilkosságról

A Tények szerint a nőt a testén és a nyakán is többször megszúrta a tettes, akit még mindig nagy erőkkel keresnek a rendőrök. A hajdúböszörményi feleséggyilkosság elkövetője a közös gyereküket is magával vitte. A kisfiút egy ismerősénél hagyta, akinek azt mondta, egy óra múlva megy a gyerekért. Gál Jánost azóta sem látták.

Haon.hu

A mentők megérkezésekor még életben volt az a 32 éves nő, akit a férje késelt halálra szerda este Hajdúböszörményben; erről a csütörtöki Tényekben volt szó. A nőt halálra késelő férfi, Gál János az anyósát is megszúrta, majd a feleségével közös gyerekükkel elmenekült a helyszínről. A rendőrök a 4 éves kisfiút a férfi egyik ismerősénél sértetlenül találták meg, a gyilkos ellen pedig hajtóvadászatot indítottak. A hírműsor esti adásában új részleteket közöltek a hajdúböszörményi feleséggyilkosságról.

Nagy erőkkel keresik a hajdúböszörményi feleséggyilkosság elkövetőjét
Nagy erőkkel keresik a hajdúböszörményi feleséggyilkosság elkövetőjét
Forrás: Tóth Imre

Úgy tudják, a tettes a testén és a nyakán is többször megszúrta a nőt, akiért mindent megtettek a mentők, de már nem tudták megmenteni az életét. Az 55 éves anyóst szúrt és vágott sérülések miatt látták el a mentők, őt stabil állapotban vitték kórházba Ménes Dávid regionális mentőszolgálati szóvivő tájékozatatása szerint.

Hajdúböszörményi feleséggyilkosság: nem tudni, miért késelt a férfi

A Tények szerint az apa azt mondta az ismerősének, akinél a gyereket hagyta, hogy egy óra múlva eljön a kicsiért, de a szökésben lévő férfit azóta sem látták.

A gyilkosság helyszínétől kilométerekre rendőrök és speciális kutatók fésülték át a terepet. Az adásban elhangzottak szerint egy nyomkereső kutya vitte oda őket egy táska szagmintája alapján, valamint a gyilkos telefonjának cellainformációja is itt szakadhatott meg. Azt, hogy a férfi miért végzett a feleségével, még nem lehet tudni, mint ahogy azt sem, hogy készült-e a gyilkosságra – emelte ki a hírműsor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában