Exkluzív

2024.09.07. 07:00

Lángoló autó, kiszakadt motor – eddig nem látott fotók a hortobágyi halálos balesetről

Az égő autó mellett ezer négyzetméteren az avar is kigyulladt. Csütörtök éjszaka történt halálos baleset Hortobágy térségében.

Haon.hu

Szeptember 5-én, csütörtök éjszaka órákra lezárták a 33-as főutat Hortobágy térségében egy halálos baleset miatt. Mint arról a katasztrófavédelem közlése alapján a Haon is beszámolt, egy kisterhetautó és egy személygépjármű ütközött össze. Mindkét jármű az oldalára borult, a személyautó roncsai alá a sofőr beszorult, s bár kiemelték onnan a tűzoltók, a mentősök már nem tudták megmenteni az életét. A kisteherautó az ütközés után kigyulladt, majd ezer négyzetméteren az avar is égett. Az égő járműben ketten utaztak, a két fiatal férfi időben el tudta hagyni azt, könnyebb sérülésekkel szállították őket kórházba.

halálos baleset, hortobágy, exkluzív képek
Halálos baleset Hortobágynál: a kisteherautó kigyulladt
Forrás: Tóth Imre

Exkluzív felvételek a halálos balesetről

Fotóriporterünk a tragédia helyszínén több felvételt is készített, ezek egy részét már korábban közöltük, most újabb galériát láthatnak itt: 

Korábbi felvételeinket ebben a cikkben találják:

Csütörtök éjszaka egy másik tragédia is történt, Debrecenben vonat gázolt halálra egy embert

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában