Válogatás a nap legfontosabb híreiből!

2024.06.20. 05:02

Egymilliárd forintos meglepetés – ismeretlen jótevő ajánlotta fel Ádin kezelésére a még hiányzó összeget

Szerdai hírösszefoglalónkban összeszedtük a nap legfontosabb történéseit. Bár súlyos balesetek történtek, számtalan örömhírt is közölhettünk: Európa-bajnok lett Senánszky Petra és a gyorsváltó, ráadásul a kis Ádin kezelésére is összegyűlt az 1,3 milliárd forint hiányzó része egy jószívű, anonimitást kérő adományozó jóvoltából.

Haon.hu

Örömhír: összegyűlt a több mint egymilliárd forint Ádin kezelésére – videóval
A 3 éves debreceni kisfiú, Kneifel Ádin betegsége igen súlyos, ami csak az Egyesült Államokban kezelhető, a terápia ára több mint egymilliárd forint. Krucsó Anikó, a gyermek édesanyja viszont jó hírről számolt be kedd este az Együtt Ádin Kezét Fogva Alapítvány közösségi oldalán.

Senánszky Petra és a gyorsváltó Európa-bajnok!

Az egység 3:36.77 perces idővel nyerte a finálét, ezzel a 2009-es országos csúcsot adott át a múltnak.

Így szurkoltak a nemzeti tizenegynek Debrecenben – szurkolói fotók a Németország elleni Eb-mérkőzésről
A foci-Eb második, Németország elleni csoportmeccsén bár megvoltak a helyzeteink, mégis a házigazdánál maradt a mérkőzés három pontja.

Ajánljuk még:

Súlyos baleset a Debrecen melletti kerékpárversenyen, újra kellett éleszteni egy versenyzőt
Edzésbaleset történt a szerdai Egyéni Időfutam Bajnokságon, amelynek a Debrecen melletti 354-es út ad otthont. Egy versenyző álló autóval ütközött, a baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett.

Túl gyorsan ment az Intercity Debrecennél, többen is megsérültek
A közlemény szerint a mozdonyvezető nem vette észre a vasúti jelzést, ezért a váltón nagy sebességgel átment. Az Intercityn körülbelül 250-en utaztak.

Árokba borult egy autó a 42-es főúton

A személyautó előbb szalagkorlátnak hajtott, majd az árokban állt meg. A baleset miatt a forgalmat is korlátozzák Báránd határában.

DVSC: jönnek még játékosok, Dzsudzsák és Blagojevics jövője is szóba került – fotókkal, videóval
Kilátogattunk a Loki edzésére. Szrdjan Blagojevics, a DVSC vezetőedzője sejtelmes választ adott a vele kapcsolatban felröppent hírekre.

Elkészült a nagy szinglitérkép, de mit mutat Debrecenben és Hajdú-Biharban?
Összeszedték, mennyien vallották magukat egyedülállónak a 2022-es népszámlálás időpontjában. A szinglik aránya Budapesten és a vidéki városokban a legmagasabb.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában