Koncertekkel, épületvetítéssel és táncelőadással ünnepel a 18 éves Modem

A szervezők összesen 6 órányi koncertélménnyel és 7 produkcióval készülnek. A Modem születésnapi programjai szeptember 26. és 28. között várják az érdeklődőket.

Haon.hu

Programsorozattal ünnepli az alapításának 18. évfordulóját a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ: 6 órányi koncertélmény, művészeti tárlat, valamint 7 produkció várja az érdeklődőket szeptember 26. és 28. között - közölték a szervezők az MTI-vel.

Születésnapi programsorozatot rendez a debreceni Modem
Születésnapi programsorozatot rendez a debreceni Modem
Forrás: Napló-archív

A MODEM-díjat is átadják

Csütörtökön folyóirat-bemutató, kurátori tárlatvezetés, valamint Intézményfikciók: Egy debreceni művészeti kar lehetőségei címmel kiállításmegnyitó várja az érdeklődőket. Pénteken öt órától több alkalommal látható a Sirr című táncelőadás a Gradient Kortárs Balett Debrecen előadásában, majd hét órától a Subtones ad koncertet a belső kertben. Kilenctől ugyanitt Zságer Balázs és Katona Kati immerzív audiovizuális előadása hallható.

Szombaton múzeumpedagógiai foglalkozás és Ringató várja a látogatókat, majd 17 órától Bordos László Zsolt tart előadást Hogyan jutottunk el az épületvetítésig? címmel. Aznap adják át a MODEM-díjat, majd kerekasztal-beszélgetést tartanak Váradi Ferenccel, Török Krisztán Gáborral és a Random Trip formáció tagjaival a Hanyas vagy? című kiállításhoz kapcsolódóan, amelyben 19 órától kurátori tárlatvezetés is lesz. Este nyolctól Bordos László Zsolt épületvetítése lesz látható, kilenctől pedig a Random Trip lép fel. Az estét dj session zárja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában