Kosárlabda

2024.07.08. 16:06

Ismét egy bombaigazolás a DEAC kosárlabdacsapatánál

Újabb idegenlégióssal erősített az egyetemi gárda, ezúttal Zalaegerszegről. A DEAC új, 28 éves centere egyik meghatározó játékosa volt előző csapatának.

Haon.hu

Harmadik idegenlégiósát is megtalálta a DEAC kosárlabdacsapata, Djordje Drenovac és Kyan Anderson után Danilo Osztojics is a Debreceni Egyetem együttesét erősíti majd a 2024-25-ös kiírásban. A 28 esztendős szerb center az előző két idényét a Zalakerámia ZTE KK együttesénél töltötte, ahol a zalaiak egyik meghatározó játékosa volt. A 204 centiméteres magasember az előző szezonban mérkőzésenként közel 26 perc alatt 12 pontot és 6 lepattanót átlagolt – számolt be róla a DEAC.

A DEAC kosárlabdacsapata újabb remek játékost igazolt le
A DEAC kosárlabdacsapata újabb remek játékost igazolt le
Forrás: deac.hu

Örülök, hogy Danilo csatlakozik hozzánk, kiválasztásnál fontos szempont volt, hogy már ismeri a magyar bajnokságot, és mind a személyisége, mind a mentalitása teljes mértékben beleillik a csapatunkba. A játékstílusát tekintve ő egy mozgékony center, véleményem szerint jól fog illeszkedni a szerkezetünkbe

Egy magasposztos játékost szeretnénk még igazolni, vannak már elképzeléseink, de nem akarjuk elsietni a dolgokat, hiszen eddig jól halad a csapat kialakítása, szeretnénk a lehető legjobb megoldást megtalálni – nyilatkozta a harmadik érkezőről Andjelko Mandics vezetőedző.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában