Sport

2024.08.22. 16:07

Mi történik Debrecen főterén? Ezért épültek ismét lelátók – fotókkal

Több mint egy héten át pattog majd a labda a Kossuth téren. A 3x3-as viadalokra a helyszín is hamarosan teljesen készen áll.

Haon.hu

Még alig ért véget a virágkarnevál Debrecenben, máris újra megtelik élettel a főtér, ugyanis augusztus 24. és szeptember 1. között ismét 3x3-as világversenyeket rendeznek. Ennek köszönhetően csütörtökön nagy volt sürgés a Kossuth téren, ugyanis a lelátó mellett a pályát is meg kellett építeni az összecsapások kezdetére. 

Nagy erővel dolgoztak rajta, hogy a 3x3-as pálya elkészüljön
Nagy erővel dolgoztak rajta, hogy a 3x3-as pálya elkészüljön
Forrás: Kiss Annamarie

Mint arról korábban beszámoltunk, az első két napon női meccseket tekinthetjük meg, amelyek azért ígérkeznek kimondottan izgalmasnak, mivel ez lesz a Women’s Series sorozat utolsó állomása. Aztán öt napon keresztül 20-20 női és férfi csapat küzdhet meg egymással az érmekért, mint arra a szervezők felhívták a figyelmet, az utóbbi négyesben szerepet kap majd a DEAC Kosárlabda Akadémia kiválósága, Varga Ferenc is. Nem túlzás kijelenteni, hogy a versenyen a jövő nagy sztárjai szerepelnek majd, melynek ékes bizonyítéka, hogy a 2015-ös debreceni rendezvényen az amerikai csapatban szerepelt Payton Pritchard és PJ. Washington is, akik nemrégiben az NBA nagydöntőjében nézhettek farkasszemet egymással. A tornát az utolsó két napban a férfi profi együtteseket felvonultató World Tour Masters zárja, melyen több párizsi olimpikon mellett a magyar válogatottat is láthatjuk majd az ingyenes eseményen.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában