Helyi sport

2024.08.25. 18:25

Futsal: döntetlen a horvátok elleni edzőmeccsen – videóval

A magyar válogatottat 3 MVGC-játékos is erősíti.

Haon.hu

A magyar futsalválogatott 1-1-es döntetlent játszott a horvátokkal a vasárnapi felkészülési mérkőzésen a Sterbinszky Amália Sportcsarnokban, számolt be az MTI.

A horvátokkal játszott felkészülési meccset vasárnap a magyar férfi futsalválogatott
A horvátokkal játszott felkészülési meccset vasárnap a magyar férfi futsalválogatott
Forrás: MLSZ

Sergio Mullor szövetségi kapitány együttese a világbajnokságra készülő horvát válogatott ellen folytatta felkészülését a decemberi Eb-selejtezőre.

Erősen kezdtek a magyarok a vasárnapi összecsapáson, Szabó Lajos lövése pedig már az első percben a vendégek kapufáján csattant. A folytatásban látszott, hogy mindkét együttes komolyan veszi a találkozót, sok volt az ütközés és a vita a játékosok között, majd 16 perc után - a csütörtöki spanyolok elleni meccshez hasonlóan - Fekete Márk szerezte a magyarok első találatát. Az öröm nem tartott sokáig, ugyanis alig egy perccel később egyenlítettek a horvátok, a félidő hajrájában mindkét csapatnak adódtak helyzetei, de újabb gól nem született.

A fordulás után sem lassult a játék intenzitása, a játékrész derekánál kissé megnyílt a magyar védelem, ám a horvátok a kulcspasszoknál pontatlanok voltak. A 35. percben Szentes-Bíró Tamás előtt adódott komoly lehetőség a horvát kapu előtt, de nem tudta gólra váltani, belelőtte a kapusba. A végső dudaszóig pedig már nem változott az eredmény – zárult az MTI híradása.

A berettyóújfalui MVFC-t a több mint száznegyvenszeres válogatott Rábl János mellett Nagy Kevin és Szalmás Zoltán képviselte a csapatban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában