Átigazolás!

2024.08.08. 17:43

Hamzat Ojediran Franciaországba igazolt – hivatalos!

A DVSC együttese értékesítette egyik legjobbját. Hamzat Ojediran a Lenshez igazolt.

Haon.hu

Hamzat Ojediran távozik a DVSC-től

Forrás: Napló-archív

A francia első osztályú Lens együttese kivásárolta a szerződéséből Hamzat Ojedirant. Az átigazolási összeg rekordnak számít klubunk történetében a külföldi játékosokat tekintve. A 20 éves nigériai középpályás 2023 februárjában érkezett a DVSC-hez, sokat fejlődött Debrecenben, fokozatosan a csapat alapemberévé vált, a tavaszi szezonban pedig a Loki egyik legjobbja volt. A népszerű Hamzi összesen 31 bajnoki mérkőzést játszott a DVSC színeiben, 3 gólt is rúgott – írta a dvsc.hu.

hamzat-ojediran-dvsc-loki-atigazolas-lens
Hamzat Ojediran távozik a DVSC-től
Forrás: DVSC-archív

– Szeretném megköszönni a szurkolóknak a támogatást, köszönöm, hogy hittetek bennem, mindig életem részei lesztek. Hajrá, Loki! – búcsúzott a középpályás. 

– Nem Ojediran az első játékos, aki a Lokiből a Lens együtteséig jut, kétszeres gólkirályunk, Adamo Coulibaly 2013-ben igazolt Franciaországba, ahol két szezon alatt 10 találatot jegyzett. Az RC Lens élcsapat az egyik topligában, 1998-ban bajnoki címet nyert, volt már elődöntős a nemzetközi kupaporondon, az előző szezonban is kivívta a Konferencia Liga-indulás jogát. Korábban olyan játékosok viselték a csapat mezét, mint például El-Hadji Diouf, Seydou Keita, Vladimír Šmicer vagy Didier Six. Hamzat Ojedirannak köszönjük a DVSC-ért tett szolgálatait, és sok sikert kívánunk további pályafutásához! – szólt a közlemény. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában