Labdarúgás

2024.09.11. 16:51

Több Loki-játékos is pályára lépett a válogatottban

Mint ismert, az elmúlt napokban válogatott meccseket rendeztek. A Debreceni VSC játékosai közül Shaghoyan, Hornyák és Engedi is pályára lépett.

Haon.hu

A Debreceni VSC 23 éves örmény szélsője, Zhirayr Shaghoyan az elmúlt időszakot hazája válogatottjánál töltötte, a Nemzetek Ligájában a letteket 4–1-re legyőző csapatba a 66. percben állt be, ezzel 14. válogatottságát ünnepelhette, olvasható a Loki honlapján.

Debreceni VSC
A Debreceni VSC nyáron igazolt játékosa, Zhirayr Shaghoyan is pályára lépett az örmény nemzeti csapatban
Forrás: dvsc.hu

A Debreceni VSC fiatal játékosai is pályára léptek

Az U19-es magyar korosztályos válogatott a rangos szerbiai Stevan Vilotic kupán szerepelt. Nemzeti együttesünk a DVSC-s Hornyák Csabával (3-as mezben) a kezdőcsapatban hátrányból felállva 3–1-re legyőzte a házigazda Szerbiát a nyitónapon, majd 4–0-ra kikapott a portugáloktól. Ezen a találkozón a második félidőben kapusunk, Engedi Márk védett, Hornyák Csaba a 79. percig volt pályán. A torna utolsó napján a mieink 1-0-ra legyőzték Montenegrót, így hat ponttal a második helyen zárták a viadalt a portugálok mögött. Az utolsó találkozón Hornyák Csaba ismét közel 80 percet játszott kezdő játékosként.

Az U19-es nemzeti csapat
Forrás: dvsc.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában