DEAC

1 órája

Ezúttal a jobb csapat veszített

A DEAC számtalan helyzetet dolgozott ki, amelyek kimaradtak, a Hatvan pedig egyszer betalált. A DEAC focicsapata egymás után másodjára maradt pont nélkül.

Haon.hu

A listavezető DEAC az FC Hatvan együttesét fogadta az NB III. Északkeleti csoportjának 10. fordulójában vasárnap, írja a klub honlapja. A házigazdák nyolc győztes meccs után szenvedtek vereséget az elmúlt fordulóban Karcagon, már csak ezért is kiemelt fontossággal bírt a mérkőzés. A vendégek legutóbb kikaptak a nyíregyháziak második gárdájától, ezért vélhetően ők is javítani szerettek volna Debrecenben. Apró érdekesség, hogy a vendégek kispadja előtti zónában a korábbi Loki-másodedző, Zoran Szpisljak sétált fel és alá. Rengeteg lehetőséget dolgozott ki a DEAC, Lakatos Benjámin
a kapufát is eltalálta, és ahogy lenni szokott, a Hatvan bemákolt egy találatot, Polgár Patrik lövése behullott a kapuba Tóth fölött a 73. percben. Tomola Patrik sérülése miatt is 5 percet hosszabbított a játékvezető, de nem sikerült egyenlíteni, így bár sokkal többet tett a három pontért támadásban a DEAC focicsapata, így egymás után másodjára maradt alul.

deac foci, deac, hatvan, nb iii, deac-hatvan
Újfent pont nélkül maradt a DEAC focicsapata
Forrás: DEAC

NB III. Északkeleti csoport, 10. forduló
DEAC-Hatvan 0–1 (0–0)

  • DEAC: Tóth D. – Sándor, Vincze, Korhut, Lakatos – Lénárt (Papp G. 75.), Soltész, Szabó L. (Kónya 75.), Kelemen (Kun 59.), Al-Sheraji (Tomola 59.) – Tóth D.(Jankelics 71.)
  • Gól: Polgár (73.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában