Labdarúgás

5 órája

Távozik a Lokitól Máté Csaba, már meg is van az utódja

Nem tartott sokáig a közös munka a csapat és az edző között. A Fehérvár elleni vereség után távozik a Debreceni VSC kispadjáról Máté Csaba.

Haon.hu

– A DVSC vezetése a vezetőedzővel közösen értékelte az elmúlt időszakot, s az a döntés született, hogy elválnak a klub és a Máté Csaba vezette szakmai stáb útjai, hiszen a gárdának új impulzusokra van szüksége. Máté Csaba nehéz pillanatban vette át a Loki vezetőedzői posztját, személyében kiváló szakembert és nagyszerű embert ismertünk meg, aki mindent megtett a klubért, azonban az előző meccsek eredménytelensége azt jelzi, hogy más szakmai utat kell választani – közölte honlapján a Debreceni VSC. 

debreceni vsc, dvsc, loki, máté csaba, edző, madar csaba, dombi tibor
Elváltak a Debreceni VSC és Máté Csaba útjai
Forrás: Napló-archív

Máté Csaba-Debreceni VSC: köszönik a közös munkát 

Mint azt a közleményben írták, Máté Csabának, illetve segítőinek, Máté Rolandnak és Éger Lászlónak köszönik a DVSC-ért végzett munkát. 

Fontos elismerni, hogy az elmúlt hetek sikertelensége nem kizárólag edzői felelősség, ebben mindenkinek, így a játékosoknak is szerepük van. A jelenlegi helyzetből való mielőbbi kilábalás közös felelősség és ehhez összefogás szükségeltetik

– emelték ki. 

debreceni vsc, dvsc, loki, máté csaba, edző, madar csaba, dombi tibor
Dombi Tibor veszi át ideiglenesen a Debreceni VSC-t
Forrás: Haon-archív

A következő két mérkőzésen, a keddi, mezőkövesdi kupatalálkozón és a vasárnapi, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokin megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányítja a Lokit, munkáját Madar Csaba is segíti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában