Állásbörze

2024.08.27. 15:55

Számos munkalehetőség egy helyen: tartson velünk a XI. Hajdú-bihari Napló Állásbörzén!

Ismét álláskeresőknek kínál remek lehetőséget a vármegye egyik legnépszerűbb karrierrendezvénye.

PR cikk

A Hajdú-bihari Napló 2024. szeptember 26-án tizenegyedik alkalommal rendezi meg nagyszabású állásbörzéjét Debrecenben, a Kölcsey Központban. A Kölcsey Központ előnyeihez írható, hogy a belvárosban található, ezáltal könnyen megközelíthető bárki számára. A rendezvény ingyenesen látogatható 9 és 17 óra között.

A jövőre folyamatosan gondolni kell! A Napló Állásbörzén az elmúlt években több ezer látogató fordult meg a cégek standjainál, ahol a szakmai lehetőségeken túl a nyitott pozíciókról vagy akár a céges kultúráról is beszélgethettek – ez most sem lesz másképp, tehát újra kihagyhatatlan lehetőség nyílik meg azok előtt, akik szeretnék álmaik melóját megtalálni!

Az állásbörze kiváló alkalmat teremt arra, hogy az érdeklődők, a leendő munkavállalók és a cégek képviselői személyesen találkozzanak egymással. A látogatók így első kézből tapasztalhatják meg, miért is lenne jó a vállalatnál dolgozni. Egy ilyen esemény marketingszerepe megkerülhetetlen: egy állásbörze manapság már messze túlmutat az önéletrajzgyűjtésen, ugyanis egyre több cég mutatja be a termékeit, sőt, van, amelyik ad belőlük kóstolókat is. Az állásbörze segítségével a munkakeresők megtalálhatják számításaik, elköteleződhetnek hosszú évekre, évtizedekre egy-egy vállalatnál – csökkentve ezzel a munkaerőhiány és a munkanélküliek közötti szakadékot.

Bízunk benne, hogy a Napló Állásbörze a segítségükre lesz abban, hogy rátaláljanak az elvárásaiknak megfelelő munkahelyre!

Találkozzunk szeptember 26-án a Kölcsey Központban 9 és 17 óra között!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában