Campus Fesztivál 2024

2024.07.28. 19:34

Leesett az állunk a Campuson: az ott Alan Garner, a Másnaposokból? – videóval

Rengeteg karakter, színes fazon fordult meg a hétvégén a Nagyerdő szívében. A Campus Fesztiválon mindig van min/kin meglepődni.

Nagy Emese

Ahogyan arról beszámoltunk, véget ért a 16. Campus Fesztivál, mintegy 121 ezer ember fordult meg 4 nap alatt a Nagyerdei Stadion körül, ahol rengeteg hazai és külföldi zenész, lemezlovas szórakoztatta a bulizni vágyókat. Számos fura fazonnal lehetett találkozni, mindenki magára öltötte a legjobb szettjét és elindult egy óriásit bulizni. Így tett Alan Garner hasonmása is, akit a Haon stábja a távolból vett észre, éppen táncolt, amikor leszólítottuk.

– Zach Galifianakis? – szóltunk hozza! Mire ő mosolygott, és azt válaszolta: nektek csak Alan! Mondanunk sem kell, mindenkiből kitört a nevetés, mert igen, közelről is nagyon hasonlít a Másnaposok sztárjára. Sőt, ugyanolyan partiarc, egy pillanatra nem jött zavarba, amikor arra kértük, engedje meg nekünk, hogy egy videót megosszunk róla a Haonon. Elmondta, nem mi vagyunk az elsők, akik azt hiszik, ő Zach Galifianakis, persze közelebbről már látni, van köztük legalább 35 év, de a campusos srác simán lehetne a népszerű színész fiatalkori alteregója. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában