Imád nasizni az ország egyik legszebb nője

Nyáron került be a 2024-es Magyarország szépe - Miss World Hungary verseny döntőjében az 5 legszebb közé. A szegedi Szivos Dalma debreceni lakosként hódította meg a zsűrít és a szíveket, a Haon podcast stúdiójában a napokban láttuk vendégül.

Kosztin Éva

A podcast stúdióban is profin pózol

Forrás: Czinege Melinda

Szivos Dalma sikert sikerre halmozott a 2024-es Magyarország szépe - Miss World Hungary versenyen: a felkészítő táborban elnyerte a Miss Natural Beauty, azaz Miss Természetes Szépség címet, a döntőben pedig a legszebb 5 közé választották. A verseny után telefonon beszéltünk a szegedi származású, Debrecenben élő lánnyal, a napokban pedig arról érdeklődtünk a Haon podcast stúdiójában, hogyan telt a nyár többi része, és mik a további tervei. Többek között beszéltünk arról is, mivel tölti a legszívesebben az idejét a nassolás mellett, melyik volt a legviccesebb fotózás, amin részt vett és milyen körülmények között csempészte haza a mentett cicáját. 

szivos dalma, podcast, miss hungary, magyarország szépe
Szivos Dalma volt a Haon vendége
Forrás: Czinege Melinda

A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában