Helyi gazdaság

2023.10.03. 15:26

Barcsa Lajos: Irány München!

Debrecen is bemutatkozik a háromnapos Expo Realon.

Haon.hu

Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere, Pécskay Zoltán, az EDC Debrecen Gazdasági- és Városfejlesztési Központ ügyvezetője és Kun Ferenc, a Debreceni Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezetője

Forrás: Facebook / Barcsa Lajos

Európa legnagyobb ingatlanszakmai, ingatlanfejlesztési és befektetői rendezvényére, a müncheni Expo Realra utazott Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere, Pécskay Zoltán, az EDC Debrecen Gazdasági- és Városfejlesztési Központ ügyvezetője, valamint Kun Ferenc, a Debreceni Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezetője kedden. Barcsa Lajos Facebook-oldalán azt írta, az előttünk álló időszak egyik legfontosabb összetevője a lakhatási kérdések megoldása lesz városfejlesztési szempontból, a szakkiállításon pedig a Debrecen által kínált lehetőségeket fogják bemutatni.

Az Expo Realt október 4-6. között tartják, 75 országból, több mint 2 ezer kiállító és 40 ezer döntéshozó találkozik rajta, írtuk korábban. Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke egy néhány nappal ezelőtt tartott sajtóeseményen kifejtette, idén először több vidéki projektet mutatnak be az ingatlanszakmai rendezvényen, mint fővárosit, a magyar standon Budapest mellett Debrecen, Miskolc, Nagykanizsa, Kecskemét és Szolnok is megjelenik a fejlesztési lehetőségeivel és a projektjeivel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában