Fejlemények

2024.08.24. 13:57

Újabb hírek érkeztek a fiú állapotáról, akit a berettyóújfalui vasútállomáson ért áramütés – videóval

Másod- és harmadfokú égése van, több zúzódása, vérrögök alakultak ki nála. A Tényeknek az áramütést szenvedett fiú nagymamája beszélt a legújabb fejleményekről.

Haon.hu

Ahogy azt a Haon elsőként megírta, áramütés ért egy 15 éves fiút a berettyóújfalui vasútállomáson múlt vasárnap, miután felmászott egy tehervonat tetejére. A fiatal és három barátja lekésték a vonatot, ezután léptek az üzemi területre, majd ugráltak a vagonokról. A baleset ekkor történt, a fiú túl közel került a felsővezetékhez, áramütés érte, majd lezuhant a vasúti kocsi tetejéről. A fiatalt életveszélyes sérülésekkel előbb a helyi kórházba vitték, majd átszállították Miskolcra, ahonnan a Tények információi szerint Budapestre, a Bethesda Gyermekkórházba vitték, mert itt adják a legkorszerűbb ellátást az égési sérüléseket szenvedett gyerekeknek. A hírműsor úgy tudja, a fiú állapota válságos, életéért jelenleg is küzdenek az orvosok, a legmodernebb kezelések után további műtétek várnak rá.

Az áramütés ért fiú életéért a Bethesda Gyermekkórházban küzdenek
Az áramütés ért fiú életéért a Bethesda Gyermekkórházban küzdenek
Forrás: Tények

Súlyos sérülések az áramütés miatt

Később ugyancsak a hírműsor számolt be arról, hogy a nevelőotthonban élő gyereknek belső sérülései és koponyatörése is lett, mélyaltatásban tartják, szörnyű fájdalmai vannak. Mint kiderült, a fiatal nyaka úgy összeégett, hogy gégemetszést is végeztek rajta. A műsorban a fiú nagymamája is megszólalt, aki most azért küzd, hogy unokáit kivehesse a nevelőotthonból, mert szerinte az intézmény is felelős lehet a történtekért. 

Harmadfokú és másodfokú égése van, máj-, tüdő-, lépzúzódása van, fejtörése, arctörése is van, vérrög van a fejében, nem is egy helyen – sorolta unokája sérüléseit a nagymama. Elmondta azt is, hogy a fiú 14 éves öccse is kórházba került, aki ugyan nem mászott a vagonokra, de sokkot kapott a történtek miatt. Infúziót kapott, majd miután jobban lett, haza is engedték. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában