A nap legfontosabb anyagai

2024.08.22. 21:31

Ez ám a felelőtlenség! Balesetveszélyes manőverek a hajdú-bihari utakon

Szabálytalanságoknak jártunk utána, és újabb strandon néztük körül. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Ennél balesetveszélyesebb dolgot is ritkán látni

Forrás: Olvasói felvétel

A nyári időszakban elárasztják az utakat a motorok és autók. Illegális gyorsulási versenyekre panaszkodnak a debreceniek – utánajártunk, van-e alapja.

A minap egyik olvasónk olyan felvételeket küldött portálunknak, amelyek láttán még mi is meglepődtünk, egy (vélhetőleg) férfi a hátsó ülésen utazott az autóban, mindeközben a lábát a vezető feje mellett lógatta ki az ablakon. El sem tudjuk képzelni, abban a pillanatban mi járhatott az utas fejében, valamint arra is keressük a választ, a sofőr hogyan engedhette meg mindezt utasának.

Augusztusban eddig még csak a Tiszacsegei Termálfürdőben jártunk, de mivel javában tombol a kánikula, újra ráböktünk a térképre: ezúttal a püspökladányi strandra, becsületes nevén a Sárrét Kincse Püspökladányi Gyógy- és Strandfürdőre esett a választásunk.

A debreceni Déli Gazdasági Övezetben a meglévő 106 sz. vasútvonalon vasúti átjáró létesítésére írt ki pályázatot az Építési és Közlekedési Minisztérium. 

A Hortobágynál felcsapó lángok megfékezésében húsz tűzoltó segítsége kellett. De a vármegye több településére is riasztották a tűzoltókat.

Nagyváradon szerdán láthatta őket a közönség, csütörtökön az Érmellékre viszik a Debrecenben felvonuló kompozíciók egy részét. A virágkarnevál közönségkedvenc virágkocsija is bemutatkozott a határon túl.

 

Ajánljuk még:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában