Összefoglaló

2024.08.19. 10:40

Nem csak az Újfalunál történt tragikus balesetnél volt szükség tűzoltókra vasárnap – fotókkal, videóval

Több karambolhoz és tűzhöz is riasztották őket. Debrecenben egy macska került bajba, Szoboszlón vakolat lazult meg. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Berettyóújfalu közelében, a 42-es főúton egy autó a szalagkorlátnak ütközött, majd egy másik autónak csapódott. A balesethez a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Senki sem sérült meg – olvasható a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

Halálos balesethez is vonult vasárnap a katasztrófavédelem
Halálos balesethez is vonult vasárnap a katasztrófavédelem
Forrás: Tóth Imre

Két autó ütközött össze vasárnap délben Berettyóújfalu közelében, a 47-es számú főúton. Ide szintén a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A két autóban összesen négyen utaztak, az egyik sofőr a roncsba beszorult, a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, de már nem lehetett rajta segíteni, a helyszínen életét vesztetett. A mentőszolgálat a többi utast kórházba szállította.

Egy személyautó és egy motor ütközött össze Hajdúdorogon, a Méntelep utcában. Az esethez a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A motorost a mentőszolgálat kórházba szállította.

Tüzeket is oltott a katasztrófavédelem

Kerti hulladék égett Hosszúpályiban, a Csata utcában, emiatt riasztották a debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltókat. A lángok átterjedtek a szomszédos területre is, ott száz négyzetméteren lángolt a gaz. Az egységek egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy melléképületben keletkezett tűz vasárnap Sárrétudvariban, a Hunyadi utcában. Az épületben méhkaptár, tűzifa, valamint kerti gépek és szerszámok voltak. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a tüzet. 

Túl bátor volt egy debreceni macska, meglazult a vakolat Hajdúszoboszlón

Egy macska került bajba vasárnap a debreceni Tanító utcában, egy tízméteres fa egyik ágáról nem tudott lemászni. A debreceni hivatásos tűzoltók létra segítségével hozták le a magasból az állatot, és átadták a gazdájának. 

Vasárnap este a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották Hajdúszoboszlóra, a Rákóczi utcába. Egy épület vakolata lazult ott meg, melyet a tűzoltók létrán át kéziszerszámokkal távolítottak el.


 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában