Ügyeleti hírek

2024.09.13. 08:39

Napelemek kaptak lángra csütörtök éjjel Debrecenben

Ismét számos helyszínen kellett helytállniuk a vármegyei tűzoltóknak. Debrecen mellett Hajdúböszörményben is felcsaptak a lángok.

Haon.hu

Késő este egy családi ház tetőszerkezetére szerelt napelemrendszer égett tíz négyzetméteren Debrecenben, a Kolozsvári utcában – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Napelemek kaptak lángra csütörtök éjjel Debrecenben
Napelemek kaptak lángra csütörtök éjjel Debrecenben
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Négyszáz négyzetméteren égett a bozótos Hajdúböszörményben, az Árpád kertben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel oltották el a tüzet.

Debrecen közelében, a 4-es számú főúton két teherautó ütközött össze csütörtök délután. A debreceni tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket.

Csütörtök délelőtt egy elszáradt fa az úttestre borult Debrecen határában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, mert a fa akadályozta a közlekedést. A tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Leégett az étel egy debreceni Vezér utcai lakásban. A lakásban nagy füst lett, ezért a lakót a mentőszolgálat kórházba szállította. A tűzoltók három liter vízzel oltották el a kisebb tüzet és átszellőztették a lakást – olvasható a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában