Válogatás a nap legfontosabb híreiből!

2 órája

Nem csitulnak a kedélyek az utakon; de a DVSC körül sem indokolatlan a felhajtás

A hétvége felé közeledve sem csitulnak a kedélyek az utakon, egymást érték a balesetek csütörtökön Hajdú-Biharban. Persze ezek mellett sok más pozitív történésről is beszámolhattunk, következzen hát szerdai hírösszefoglalónk, ahol összeszedtük vármegyénk legfontosabb történéseit.

Haon.hu

Hírek Hajdú-Biharból: nem csitulnak a kedélyek az utakon; de a DVSC körül sem indokolatlan a felhajtás

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Ismét balesetekről szóltak a hírek, délelőtt Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között döntött táblát és bontott kerítést egy autó. Debrecenben a köztemetőnél kismotor és autó ütközött. Itt egy idős férfi sérült meg, pillanatok alatt óriási dugó alakult ki. Késő délután pedig Hajdúszoboszlón is megszólaltak a szirénák, a vasútállomásnál ütközött össze két autó, egy 5 éves gyermeket kellett kórházba szállítani.

Hírek Hajdú-Biharból: személyautó és kismotor ütközött össze a Kassai úton csütörtökön
Hírek Hajdú-Biharból: személyautó és kismotor ütközött össze a Kassai úton csütörtökön
Forrás: Napló-archív
  • Ha már baleseteknél tartunk, úgy néz ki, minden összeállt a Pósa utcai baleset kapcsán is, ma tartották a tragikus eset tárgyalását. Egészen megdöbbentő állítások hangzottak el.
  • Pozitív dolgok is történtek persze, a Vezér utcai tó partján például összekötötték a kellemeset a hasznossal. Ráadásul a fejlesztések sora itt még nem ért véget, mutatjuk, mi várható

Sport

  • A sport világa ismét a DVSC körül forgott, kiderült mekkora összegekért találnak gazdára a Paks elleni fiaskó után levetetett DVSC-s mezek – persze ebben az akció jótékony mivolta is vastagon benne lehet. 
  • Máté Csaba nyilatkozata sokaknak meglepetést okozhatott, a szakember rávilágított, a szankciók tekintetében nem egészen azt kapták a játékosok, amire előzetesen számítani lehetett.
  • Kiszámoltuk, mennyit ér most a DVSC kerete. Bár a bajnokságban nyújtott eddigi teljesítményt tekintve még a sok is kevés.

További hírek, röviden:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában