Campus Fesztivál 2024

2024.07.21. 16:47

Campus: egyre látványosabb a fesztiválhelyszín, így áll most a munka – fotókkal

Vasárnap sem volt megállás a Nagyerdőn, a színpadépítéssel és a dekorációkkal is szépen haladnak. A Campus Fesztivál 3 nap múlva indul.

Haon.hu

A start előtt 3 nappal már erősen látszanak az idei Campus Fesztivál körvonalai a Nagyerdőn: épülnek a színpadok, a bódék és a díszítőelemek, de a közlekedést segítő eszközök, például a gyepre szánt borítás, vagy a falépcsők is lassan a helyükre kerülnek.

Napról napra látványosabb az építkezés a Campus Fesztivál helyszínén
Napról napra látványosabb az építkezés a Campus Fesztivál helyszínén
Forrás: Molnár Péter

Fotóriporterünk vasárnap délutáni képein jól látszik a munka aktuális állása, szorgos kezek igazították például a fák törzsére kerülő vörös drapériákat, míg mások színpadvázat igyekeztek beállítani vízmérték segítségével. A fesztiválra idén is kitelepülő szupermarket épülete is áll már, bár belül még inkább hasonlít raktárra, mint élelmiszerboltra. 

A Campus Fesztivált idén július 24-28. között rendezik meg a Nagyerdőn. Összesen 21 programhelyszínen lesz kreatív tartalom, s 295 zenei produkciót láthat a közönség: fellép többek között Azahriah, Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike és Rita Ora, na meg a Tankcsapda is háromszor. Sört már 790, lángost 890 forintért lehet venni, a szervezők pedig még gördülékenyebb beléptetést ígérnek. A fesztivál ideje alatt a DKV menetrendje is sűrűsödik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában