DVSC

2024.07.09. 11:13

Erős ellenféllel játssza első ausztriai edzőmeccsét a Loki

A cseh Slovan Liberec tavaly épphogy lemaradt a nemzetközi kupaszereplésről. Jó hír a DVSC drukkereinek, hogy a tervek szerint lesz élő közvetítés a mérkőzésről.

Molnár Szilárd

Erős együttes lesz a DVSC ellenfele

Forrás: Facebook/Slovan Liberec

Kedden játssza első felkészülési meccsét az ausztriai edzőtáborban a Loki, a DVSC-Slovan Liberec edzőmérkőzés kezdési időpontja az eredeti 17 óra helyett 17.30 lesz. A Liberec legutóbb a cseh bajnokság hetedik helyén végzett. Eddig kétszer, 2002-ben és 2006-ban nyerte meg a cseh bajnokságot, legutóbb rájátszást vívhatott az UEFA Konferencia Liga selejtezőjében való indulásért, végül azonban nem járt sikerrel. 

DVSC, Loki, labdarúgás, edzőmérkőzés, Debreceni VSC, Slovan Liberec
A Slovan Liberec lesz a DVSC első ellenfele
Forrás: Facebook/Slovan Liberec

Valószínűleg a klublegenda is pályára lép a DVSC ellen 

Radoslav Kováč személyében új edzővel kezdte el a felkészülést a Liberec, amelynek keretében főleg cseh játékosok szerepelnek, de azért akadnak minőségi légiósok is, mint például a görög Pourzitidis, a holland Kok vagy a nigériai Ghali. A libereci labdarúgás egyik legendája, a 34 éves korábbi cseh válogatott csatár Michael Rabušic is pályára lép valószínűleg a DVSC ellen. A csehek eddig négy tesztmérkőzést játszottak a Vanrsdorf, a Chrudim és az U-Cluj ellen nyertek, míg a Mladá Boleslav gárdájával szembe alulmaradtak. Érdekesség, hogy a Loki után ismét egy magyar csapattal, a Puskás Akadémiával csap össze július 12-én: az lesz a csehek bajnoki főpróbája, mert az ottani pontvadászat már július 19-én elrajtol.

Lesz közvetítés a mérkőzésről

A csehek is igyekeztek bemutatni szurkolóiknak a mieinket: felsorolták a Debreceni VSC eddigi legnagyobb eredményeit, a jelenlegi keretből pedig Dzsudzsák Balázst, Megyeri Balázst és Bárány Donátot emelték ki, mint kulcsjátékosokat, de megemlítették, hogy sok nemzet alkotja a debreceni öltözőt.

Az FC Slovan Liberec arról tájékoztatta a drukkereit, hogy a Youtube-oldalukon élőben közvetítik majd az összecsapást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában