Forma–1

2024.08.25. 15:05

Hoppá: virágkocsik bukkantak fel a Holland Nagydíjon, a szurkolók odavannak értük

Mini-virágkarnevál a zandvoorti pályán: látványos kompozíción vitték a pilótákat a hagyományos, futam előtti parádén. Sajnos úgy néz ki, versenyezni azért nem a virágkocsikkal fognak.

Haon.hu

Ezen a hétvégén a Holland Nagydíjon versenyez a Forma–1 mezőnye, a vasárnapi futam nagy kérdése, hogy összejön-e a győzelem hazai pályán Max Verstappennek, aki utoljára júniusban, Spanyolországban állt a dobogó tetején. Verstappen a második helyről indul, szóval minden esélye megvan, hogy őt éltessék majd a szurkolók, akiket a futam előtt a debreceniek számára egészen különleges pilótaparádé is szórakoztatott. Nem tudjuk, hogy a puszta véletlen műve, vagy esetleg a debreceni virágkarnevál ihlette a szervezőket, de a futamok előtti hagyományos parádét látványos, F–1-es tematikájú virágkocsik segítségével vezényelték le, még egy komplett versenyautót is kiraktak virágokból.

Forma–1-es autót ábrázoló virágkocsi a Holland Nagydíjon
Forma–1-es autót ábrázoló virágkocsi a Holland Nagydíjon
Forrás: Facebook / F1

„Pilótaparádé, holland módra” – írta az F–1 hivatalos Facebookja, amelyen több fotó is látható a kocsikról. A drukkerek odavannak értük, a posztra egy szűk óra alatt 3 ezernél is több reakció érkezett.

Az idei virágkarnevál közönségkedvence egyébként a Magyar Posta virágkocsija lett, mindenki döntse el maga, hogy a Forma–1-es virágkocsiknak lett volna-e esélyük lenyomni a szavazásban a tündéres kompozíciót.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában