Jégkorong

2 órája

Itthon folytathatja a jó szereplést a DEAC

Pénteken Újpesten nyertek a debreceniek, vasárnap este a BJAHC látogat Debrecenbe. Folytathatja jó szereplését a DEAC jégkorongcsapata.

Haon.hu

Feszült rangadót játszott a DEAC jégkorong együttese pénteken este az Erste Ligában. Az UTE elleni idegenbeli összecsapáson összeszedett védekezéssel és három gólt ütve nyertek Hetényi Zoltánék. A 3–1-es siker azt is jelenti, hogy öt bajnokin aratott négy sikerével az egyetemi gárda a tabella élén várja a folytatást, írja az egyetemisták honlapja. Vasárnap 18 óra 30 perckor az a Budapest Jégkorong Akadémia HC  lesz a vendég a Debreceni Jégcsarnokban, amely szintén komoly játékerőt képvisel. A BJAHC a harmadikok a táblázaton 13 ponttal, két egységgel kevesebbet gyűjtöttek, mint a DEAC. Azonban a vendégek már hét találkozón vannak túl, négyszer nyertek és háromszor kikaptak, az egyik vereségüket hosszabbítás után szenvedték el. Legutóbbi meccsükön, pénteken a Sport Club Csíkszeredát verték meg 4–3-ra a Vasas Jégcentrumban. Érdemes lesz kilátogatni a találkozóra, hiszen a remekül kezdő fekete-fehérek megérdemlik a biztatást.

deac jégkorong, deac, jégkorong, Budapest Jégkorong Akadémia HC, BJAHC, debreceni jégcsarnok, debrecen, deac-bjahc
Újabb hazai meccset játszik a DEAC jégkorong együttese
Forrás: DEAC-archív

Erste Liga alapszakasz

  • DEAC-BJAHC
  • vasárnap 18.30, Debreceni Jégcsarnok

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában