Mindent beismert

2024.07.09. 10:27

Debreceni vagy, és elvitték a rollered? Lehet, hogy megvan a tolvaj – videóval

A 23 éves mátészalkai fiú főleg a lépcsőházakban akciózott. Nem csak rollerlopásokért kell majd felelnie.

Haon.hu

Az elmúlt hetekben több bejelentés is érkezett Debrecenben bicikli- és rollerlopásokról. A nyomozók azonnal munkához láttak, és hamar körvonalazódni kezdett, hogy a négy bűncselekmény egy elkövetőhöz köthető. Főleg lépcsőházakban hagyott járművekre utazott a tettes, és igyekezett minél nagyobb értékű kétkerekűket elvinni – közölte a hajdú-bihari rendőrség a police.hu-n.

rendőrség roller lopás debrecen rollerlopás
Rollerlopással is gyanúsítják a most elfogott férfit
Forrás: YouTube / PoliceHungary

Az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményt hoztak, a rendőrök látókörébe került egy 23 éves fiatalember. Hétfőn elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Beismerő vallomást tett. A gyanú szerint az egyébként mátészalkai lakos további hét hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható, ezek tisztázása is az eljárás részét fogja képezni.

A nyomozók megtaláltak és lefoglaltak egy 300 ezer forint értékű e-rollert, de a többi járművet is keresik. A Debreceni Rendőrkapitányság négyrendbeli lopás miatt indított nyomozást.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában