Campus Fesztivál 2024

2024.07.19. 10:10

Utat és parkolókat is zárnak le a következő napokban Debrecenben

A DV Parking péntek reggel adott tájékoztatást a következő napokat érintő változásokról. A parkolás és a forgalmi rend is változik.

Haon.hu

Fontos információt közöltek a parkolásról

Forrás: Napló-archív

A Campus Fesztivál ideje alatt több olyan útszakaszt is lezárnak a szervezők, melyek érintik a fizető várakozó övezeteket is – számolt be róla a DV Parking Kft. Mint írták, a rendezvény miatt lezárják az Ady Endre utat július 19-től, július 30-án 24 óráig, így ebben az időszakban a fizető pakolót sem lehet használni.

Egy irányból, csak a Pallagi út felől lehet majd megközelíteni a Nagyerdei mélygarázst, ahol a rendezvény teljes időtartama alatt tudnak parkolni az autósok. Július 24. és 27. között, a Pallagi úton a körforgalom és a II. János Pál pápa tér között időszakos lezárások lesznek ugyan, de akik a mélygarázsban szeretnének parkolni, azokat átengedik a szervezők.

Az Ady Endre utca felől se ki, se behajtani nem lehet majd július 24-én reggel 8-tól július 28-án reggel 8 óráig a Nagyerdei mélygarázsba. Az eredeti parkolási rend a Campus Fesztivált követően, július 30-án 24 órától áll helyre a Nagyerdőn.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában