Kézilabda

2 órája

Eddig megállíthatatlan a DEAC kézilabdacsapata, meddig folytatódhat a győzelmi széria?

Kerezsi Ádám szerint a DEAC alakulatának meg kell ismételniük az előző meccseken nyújtott teljesítményt.

Haon.hu

Eddig gyorsvonatként robog a DEAC kézilabdacsapata az NB I/B-ben: Mándi Norbert legénysége négy kör után hibátlan mutatóval rendelkezik a másodosztályban. Reményeik szerint a sikerszéria szombaton 18 órától a Csömör otthonában folytatódik. Az újonc nem kapta el jól a rajtot, ugyanis négy bajnokin mindössze egy pontot szerzett – olvasható a DEAC honlapján.

A DEAC négy kör után hibátlan mutatóval rendelkezik
A DEAC négy kör után hibátlan mutatóval rendelkezik
Forrás: deac.hu

A DEAC nem veszi félvállról az ellenfelét

Ugyan ebben az idényben még nem nyertek a csömöriek, ennek ellenére jó meccseket játszottak

 – kezdte a beszélgetést Kerezsi Ádám. – Sokan elvárhatják tőlünk a két pont begyűjtését, de nem szabad leírni az ellenfelet. Nyilván kellemes teher az, hogy a többség a csapatunkat tartja a hétvégi összecsapás esélyesének. Azt nem szabad elfelejteni, hogy nagyon kiegyenlített a bajnokság mezőnye, ezért idegenben sehol sem lehet biztosra menni. Amennyiben az eddigi mérkőzéseken nyújtott stabil védekezésünk jó kapusteljesítménnyel párosul, illetve elöl megismételjük a kreatív támadójátékot, akkor reális esélyünk lesz a diadalra. A múlt héten a felkészülésünket betegségek hátráltatták, de szerencsére már mindenki meggyógyult – mondta a védelmünk egyik oszlopa, aki hozzátette, Csabai Gergely bokasérüléssel bajlódik, ennek ellenére a beállós minden bizonnyal pályára fog lépni szombaton.

Együttesük sorrendben a Rákosmentét, a Százhalombattát, a Veszprém Handball Academy U21-et és a Balatonfüred KA U21-et fektette két vállra a mostani szezonban. Kerezsi Ádámtól megkérdezték, melyik sikert tartja a legértékesebbnek.

A Rákosmente elleni győzelmet emelném ki, hiszen ez az első fordulóban született. Szerencsére jól sikerült a rajt, a lendület pedig visz minket előre. Örömmel látom, hogy a nyáron érkezett kézilabdázók is könnyen beilleszkedtek. Remekül sikerültek az erősítéseink, mindegyik új játékos pluszt adott a csapatnak

 – zárta mondandóját Kerezsi Ádám.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában