Asztrológia

KOS

KOS

Pénteken egy fontos ügyben kellene döntened, de talán úgy érzed, hogy ez most nem fog menni, mert sok részlet homályos még. Ha nem vagy biztos önmagadban, ne hagyd magadat sürgetni, abból csak egy későbbi bonyodalom kerekedik. Az idő megoldást hozhat erre a dilemmára is.

BIKA

BIKA

A Bika Hold szembenállásba kerül a Skorpió Merkúrral. Ez azt jelzi, hogy most ellentmondásba kerül az, amit érzel, azzal, amit az eszed diktál. Ha döntened kell, halaszd el! Rövidesen tisztázódnak a körülmények, és az érzéseid is.

IKREK

IKREK

Ma lehetséges egy meglepetés, amely az egész környezetedet érinteni fogja és befolyással lehet az elkövetkező időszakod programjaira. Talán egy bejelentés, vagy egy váratlan fordulat hozza mindezt, ami alaposan felkavarja az állóvizet körülötted.

RÁK

RÁK

Ne hagyd magad letéríteni az utadról! Átalakul néhány dolog a munkában, de nem biztos, hogy ez mindenkinek elsőre egyformán tetszeni fog. Igyekezz hát egyeztetni és megszerezni minél több mindenki támogatását, de ne inogj meg akkor sem, ha ez nem mindenkinél sikerül.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Pénteken még te is elbizonytalanodhatsz a Hold és a Merkúr szembenállása miatt, de ha úgy érzed, hogy tudod, mit kell tenned, akkor csináld és ne kérdezd, hogy valaki más hogyan véleményezi mindezt. Cselekedj határozottan és kellő önbizalommal és meglátod, egyszerre mások is támogatni fognak törekvésedben.

SZŰZ

SZŰZ

Idegesítő olyan emberekkel beszélgetni, akik csakis kizárólag a saját véleményüket hangoztatják. Ma egy ilyen emberrel lehet konfliktusod és bár bizonyára alaposan fel fog bosszantani a dolog, elbírsz vele.

MÉRLEG

MÉRLEG

A pénteki napod tele lesz lehetőségekkel, az Uránusz pedig egy váratlan eseményt, fordulatot is jelez, ami beindítja körülötted a stagnáló dolgokat. Ne aggódj feleslegesen semmin, egyszerűen csak vágj bele abba, amihez kedved van. Ma valahogy minden olyan könnyed lesz körülötted, használd ki a lehetőségeidet!

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Pénteken ahhoz, hogy egy dolgot végre átlendíts a holtponton, elszántságra lesz szükséged, és ha valamit igazán akarsz, bizony ki kell mozdulni érte a komfortzónádból. De most érdemes erőfeszítést tenni, mert a Mars és az Uránusz kedvező fényszöge siekreket jelez.

NYILAS

NYILAS

Pénteken az Uránusz fényszöge mutatja, hogy valami beindul körülötted, aminek a jelentősége később fog bebizonyosodni. Minden esetre most figyelj a jelekre, élesítsd ki az „antennáidat”, hogy azonnal tudj reagálni mindenre

BAK

BAK

Az Uránusz a váratlan fordulat bolygója. Most jelzi, hogy egy új pozíció nyílik meg előtted hamarosan, ami lehet egy új munka, de az is lehet, hogy egy emberi kapcsolatod helyeződik át egészen új alapokra. Mindez új lendületet adhat most mindennek körülötted.

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Pénteken még puskaporos lehet a levegő a tegnapi telihold miatt, és ha nem figyelsz oda eléggé, még te is belekeveredhetsz egy veszekedésbe. Ma valahogy mindenki egy kicsit türelmetlenebb és agresszívebb lesz.

HALAK

HALAK

Ma könnyen lehet, hogy kiakadsz valakire, aki talán nem megfelelően viselkedik veled és az ösztönös reakciód az lehet, hogy el is mondd neki a véleményedet erről. Mielőtt azonban m igyekezz rájönni, miért viselkedik így.