Asztrológia

KOS

KOS

A Hold már éjjel belépett a jegyedbe, nagy lendületet ad, ráadásul ma már kedvező fényszögek is segítenek. Szóval minden adott hozzá, hogy eredményes és elégedett legyél. A Neptunusz most arra emlékeztet, hogy a megérzéseid még sosem csaptak be… Ma se fognak!

BIKA

BIKA

Ma valaki, akire pedig számítottál, hirtelen megváltoztatja a véleményét. Ez most bizonyos értelemben talán kihúzza a szőnyeget a lábad alól, ugyanakkor ad egy lehetőséget is, hogy újragondolj magad körül néhány dolgot. Lehet, hogy végül így jársz majd jól!

IKREK

IKREK

Szerdán előfordulhat, hogy elhatalmasodik rajtad az érzés, hogy szorít az idő, és te nem tudsz lépést tartani vele. Feleslegesen aggódsz! Az a fontos, hogy tedd a dolgodat a megszokott módon és bármikor is éred el a célodat, az lesz a megfelelő idő rá.

RÁK

RÁK

Igyekezz ma visszafogni magadat, amikor kritikus megjegyzéseid lennének, mivel elképzelhető, hogy akár egy általad ártatlannak tűnő félmondat, odavetett megjegyzés is vihart kavarhat és ezt nem akarhatod. A Kos Hold idején a viták is jóval viharosabbak.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Egy ügyben olyan kicsinek tűnő, de jelentőségteljes részletek kerülhetnek napvilágra, amelyek megváltoztathatják az álláspontodat, sőt, talán a napi programot is. Ne várj túl sokat, cselekedj, mert most nagy sikert érhetsz el!

SZŰZ

SZŰZ

Lehet, hogy ma valaki kritikusan áll hozzá ahhoz, amit mondasz, vagy teszel, de hangozzon el bármi is, ne engedd, hogy elragadjanak az indulataid. Vedd higgadtan tudomásul, hogy nem tetszhet mindenkinek, amit csinálsz.

MÉRLEG

MÉRLEG

Az uralkodó bolygód, a Vénusz a Neptunusszal kerül egy nagyon szerencsés fényszögbe. Felébrednek a rejtett képességeid, és ma szuper megérzéseid, meglátásaid, sugallataid támadhatnak. Hagyd működni a hatodik érzékedet! Ehhez csak annyi kell, hogy picit lelassíts, és figyelj befelé is.

SKORPIÓ

SKORPIÓ

A Vénusz a jegyedben jár, és most nagyon kedvező fényszöget zár be a Neptunusszal, az intuíció, az álmok bolygójával. Most nagyon jó érzékkel, antennákkal tapgatod le, mi jár a másik fejében, mik a valódi motivációi. Érdemes ezért ma átbeszélni fontos kérdéseket. Viszont nehezen hajlasz a kompromisszumra, pedig arra is szükség lesz.

NYILAS

NYILAS

Engedd meg, hogy az érzéseid, a megérzéseid vezessenek, és figyelj is persze rájuk, amikor egy döntést kell meghoznod valakivel kapcsolatban. Persze az ideális az, ha a józan ész és az érzések összhangba kerülnek, de ha most mégis ellentmondást éreznél, akkor az intuíció az erősebb…

BAK

BAK

Nagyon szép napod lehet, ha nyitott vagy mások felé, és kimondod, amit gondolsz, érzel. Ha még keresed a párodat, engedd be az ajtón, aki most kopogtat. És persze nemcsak fogadni, adni is kell az érzésekből…

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Szerdán valaki meglephet azzal, ahogyan megosztja veled az érzéseit, a gondolatait. Lehet, eddig nem álltatok ennyire közel egymáshoz. Ebből viszont mélyebb barátság is szövődhet, ha te is elég nyitott és pozitív vagy az irányába.

HALAK

HALAK

A víz-elemű bolygók (Skorpió Vénusz és Halak Neptunusz) sok érzelmet jeleznek. Ne lepődj meg, ha szerdán a szokásosnál is könnyebben meghatódsz. Eközben a megérzéseid is felerősödnek. Most nagyon jók a sugallataid, a meglátásaid, figyelj mindenképpen a belső hangra.